Friesians from Holland

Friesians from Holland, oftewel Ronnie Meek, is gespecialiseerd in de in- en verkoop van friese paarden. Wij hebben altijd friese paarden voor de verkoop staan. Dit kunnen zowel hengsten, merries en ruinen zijn. U kunt bij ons 7 dagen in de week terecht wanneer u op zoek bent naar een fries paard.

Wij proberen onze website zo goed mogelijk up to date te houden. Toch hebben wij vaak meer paarden op stal staan dan op de website. Wanneer u op zoek bent naar een mooie en gezonde fries en het paard dat u in gedachten heeft staat niet op onze site, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wellicht staat uw fries wel bij ons op stal. Daarnaast hebben wij een ontzettend groot netwerk en we stellen graag onze diensten beschikbaar om uw droomfries te vinden. Vaak zijn een paar telefoontjes al voldoende om er achter te komen waar die stoere friese hengst of die mooie friese ster merrie staat.

Al onze paarden zijn in het bezit van een FPS papier.

Wij hebben mooie friese paarden voor iedere klant. Van veulens tot dressuurpaarden, menpaarden, fokmerries en friese paarden voor recreatief gebruik. Onze paarden worden professioneel bereden door onze amazone. Het maakt hierbij niet uit of een paard nog zadelmak gemaakt moet worden of goed dressuur loopt.

Paarden in- en verkopen is ons vak en onze passie!
Door onze jarenlange ervaring in de paardenwereld weten we precies wat er allemaal te koop is en waar we wel en niet moeten zijn.  

Wat kunt u van ons verwachten?

-Kwaliteit!
-Normale prijzen!
-Een eerlijk verhaal, we willen graag dat u nog eens terug komt!
-Onze tijd!

Wij zijn altijd op zoek naar mooie friese paarden.
Wanneer u uw fries wilt verkopen neemt u dan contact met ons op.
U kunt ook uw paard inruilen. Uw in te ruilen paard hoeft niet perse een fries te zijn. Wij hebben voor elk paard een goede plek.

Friesians from Holland - Altijd mooie friese stamboek paarden te koop!


Opmaak en realisatie website Hippics.nl - Internet en Marketing